Båttransport

Transport av båtar över hela världen

Båttransport för privatpersoner och företag

DK Lyft & Transport transporterar båtar för företag och privatpersoner över hela Sverige, Europa och världen. Komplicerade körningar är vår vardag och vi värdesätter varje jobb lika högt – varje kund är unik och förtjänar den bästa servicen vi kan ge, som tack för förtroendet. Vi kommer göra allt för att du ska vara 100% nöjd både med vår service och de tjänster du anlitar oss till att genomföra. Kontakta oss så går vi igenom vilka önskemål och behov du har, så återkommer vi till dig med en offert.

 

Noggranna, erfarna och säkra

För att transportera båtar krävs noggrannhet, erfarenhet och ett välutvecklat säkerhetstänk. Därför är våra chaufförer inte bara skickliga, utan även utbildade både teoretiskt och praktiskt inom båttransporter – och du kan känna dig helt trygg med att anlita oss. Vi har vana av både långa, breda, höga och tunga laster på alla möjliga vägunderlag och -förhållanden. Vi har helt enkelt kunskapen och erfarenheten som krävs för att transportera din båt på ett säkert och tryggt sätt, och dessutom vara punktliga i leveranserna.

 

Trygg båttransport

Från vilken hamn som helst i världen, till vilken hamn som helst i världen – vi sköter allt. Behöver du dispenser, poliseskorter, följebilar eller något annat i Europa så löser vi det. Vi kan även ordna med tullager vid behov. Vi skräddarsyr en komplett båttransport för dig. Kontakta oss idag så går vi igenom allt och planerar tillsammans!