Vi som jobbar här

DK Lyft & Transport
Magnus

Magnus

Magnus även kallad ”Arne” kör vår kranväxlare ”Wåfflan” med en 52 tm Efferkran på företagets enda Volvo-chassi. Han kom till oss år 2017 genom goda referenser från Hälsingland. Hans kranväxlare gör sig perfekt till alla tänkbara transporter, vilket är ”Arnes” favoritområde. Wåfflan är även en bra montagekran, utan jibb men utrustad med vajerspel.
Fredrik

Fredrik

Fredrik smeknamn ”Bullen” tycker att det roligaste inom yrket är att köra sin Effer 95 tm med jibb på husmontage. Han är en snabb och effektiv chaufför. Han hade redan 7 års erfarenhet som kranbilschaufför åt andra företag innan han kom till oss på DK år 2016. Bodbilen som Bullen kör har en räckvidd på hela 42m!
Petri

Petri

År 2018 hade DK möjlighet att få anställa den redan erfarna kranbilschauffören Petri. Han är en riktig problemlösare som är duktig på att klura ut hur saker ska lyftas. Hans favoritområde är montage vilket passar honom ypperligt med sitt lugn och förmågan att se lösningar istället för problem. Petri passar perfekt ihop med sin Effer 95 tm med jibb och vajer. ”Hälge” som bilen kallas är vår enda Scania på firman. Före sin tid här hos oss så arbetade Petri som bankomatmekaniker.
Andreas

Andreas

Andreas anställdes av oss år 2014 för att köra den så kallade ”järnbilen” som i huvudsak körs åt vår trogna kund BG-fix. Han har en lång erfarenhet inom transport då han kört allt från armering till bärgare i Florida. Andreas arbete består i största del av att leverera byggstängsel med tillbehör åt kunder i mälardalen men ibland blir det även någon tur längre bort. Med en god känsla för service och med ett vänligt bemötande får han de flesta kunder och medarbetare att le.
Jenny

Jenny

Jenny är ekonomiansvarig hos oss. Hon sköter fakturering samt skriver arbetsordrar och ser till att grabbarna sköter sin rapportering rätt. Jenny blev anställd av oss år 2019 och har sedan tidigare erfarenhet av ekonomi men arbetade även inom service och skönhet. Med sin glada och stämningshöjande personlighet gör hon vår omgivning på kontoret till en väldigt trivsam miljö att arbeta i. Jenny är strukturerad och noggrann vilket gör henne till exakt rätt person på rätt plats.
Sabina

Sabina

Sabina även kallad ”Sabbi” har varit med sedan år 2010 när hon praktiserade hos oss. År 2011 blev hon anställd som kranbilschaufför på en bodbil 42 tm med jibb byggdes till henne. Hon körde sedan på i några år med den bilen till det var dags för en ny bil. År 2016 började hon köra sin 95 tm kran som Petri kör idag. Sabina sitter nu som transportledare hos oss och för att kunna svara på kunders förfrågningar. Hon kan även rycka ut att köra om det behövs. Sabina är en stjärna på att planera och tillgodose kundens behov.
Kalle

Kalle

Kalle är grundare till DK lyft och vår spindel i nätet. Han startade DK lyft ihop med Daniel år 2007 efter att ha kört mobilkran sedan skolan. Han har en bred erfarenhet inom alla möjliga kranlyft. Kalle tycker att ju svårare jobb det är desto roligare blir det. Kundkontakten är viktig för Kalle och han kommer gärna ut för att träffa kunder samt planera jobb. I framtiden kommer Kalle även vara ute och köra mer kranbil. Alla på DK är tacksamma över att få jobba med Kalle med hans höga kompetens, stora vilja samt enorma driv.