Maskintransport

Transport för alla typer av maskiner

Vi transporterar alla maskiner

På DK Lyft & Transport genomför vi transporter av alla typer av maskiner – från traktorer, skördetröskor och såmaskiner, till schaktmaskiner, grävmaskiner, hjullastare och allt däremellan. Vi står för hela ledet när det kommer till transporter och har jumbo-, mega- och maskintrailers med lastramper. Då situationer kräver, som exempelvis vid låg markfrigång, och vid transport av tyngre maskiner finns trailers med avbröstningsbar svanhals. Vi erbjuder tak och kapell för att skydda dina maskiner från väder, vind och vägsalt. Allt för att erbjuda er den kompletta transporten.

 

Transporter över hela världen

Oavsett om du behöver transportera maskiner inom Sverige eller ut i världen så har vi lösningar för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi har försäkringar och generella tillstånd för all typ av transport av maskiner inom Europa – bred, hög, lång och tung last. Behöver du transportera utanför EU hjälper vi dig även där med tulldokument och förtullning via vårt nätverk av tullagenter.

 

Tryggt, säkert och personligt

Vårt mål är att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen, från första kontakt till att transporten är genomförd och allt är klart. Med oss får du därför en kontaktperson som ansvarar för hela transporten och finns kontaktbar när du behöver oss. Personlig kontakt är a och o för ett gott samarbete – och självklart har vi löpande kontakt med avstämningar kring transporten.

 

Då vi har lång erfarenhet inom maskintransport har vi haft möjlighet att göra våra rutiner både kostnads- och tidseffektiva, och vi garanterar dig en service av högsta kvalitet. Kontakta oss så kan vi diskutera vilka behov just du har och gå igenom processen, samt ge dig en offert på arbetet. Välkommen att höra av dig till DK Lyft & Transport!