Byggkran Stockholm

När du behöver en byggkran

För tunga lyft på byggen krävs en kran med stabilitet och stor lyftkraft. För de allra tyngsta lyften krävs i regel en platsbyggd byggkran, en så kallad tornkran. Men i de flesta fall går det också utmärkt att använda en kranbil, det vill säga en kran monterad på ett lastbilschassi. Våra kranbilar har tjänat som byggkranar på åtskilliga byggen i Stockholm med omnejd och fungerar utmärkt för att lyfta de flesta element på en byggarbetsplats såsom väggdelar, balkongräcken, fönster, containrar och så vidare.

Dessutom har den mobila kranbilen en stor fördel i att den enkelt kan flyttas runt på bygget och dessutom komma åt på platser där en tornkran inte gör det. Vi har flera kranbilar som kompletterar varandra ifråga om lyftkapacitet och smidighet, och kan därför enkelt anpassa det vi erbjuder för att passa för det aktuella uppdraget. Är du i behov av en byggkran på ditt projekt i Stockholm kan du med fördel kontakta oss. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

Vi täcker behovet på många byggen

Vi har kranbilar med varierande lyftkapacitet, där den största klarar en vikt på upp emot 30 ton och har 43 meters räckvidd med jibb. En jibb är en liten extra arm som fästs på kranen för att öka räckvidden. En kranbil med jobb påkopplad klarar utan problem de flesta lyftuppdrag på ett normalt bygge i Stockholm.

Med en kranbil kan material och annat gods dessutom enkelt fraktas till och från byggarbetsplatsen, lyftas av och på. När kranbilen anlänt stabiliseras den och fungerar därefter som en byggkran och kan nå över exempelvis tak för att lasta av och på från en innergård. Våra erfarna och kompetenta medarbetare manövrerar både lastbil och kran med full kontroll och du får två tjänster – både transport och lyft – i en.

Hyr en kranförare av oss

Har du behov en erfaren maskinförare så kan du med fördel höra av dig till oss. Vår personal har lång erfarenhet av att manövrera kranbilar. Vi kan rycka in tillfälligt i ett projekt eller vara tillgängliga under en längre tid, allt utifrån dina önskemål och behov. När du hyr en kranförare av oss får du en lösningsorienterad och driven person med stor passion för maskiner i allmänhet och lyftkranar i synnerhet. Det kommer att göra skillnad på din byggarbetsplats.

Prio ett: nöjda kunder

Vi är ett företag med stor passion för det vi gör. Utöver att hjälpa till med kranlyft bedriver vi bland annat även åkeriverksamhet. Vi försöker ta tillvara på så mycket som möjligt av våra medarbetares erfarenheter och kunskapsområden för att kunna erbjuda ett så brett utbud av tjänster som möjligt.

Vår verksamhet genomsyras av glädjen över att jobba med det vi tycker är roligt, men också av vår djupt rotade vilja att möta våra kunders önskemål och överträffa deras förväntningar. Nöjda kunder är det bästa vi vet och därför går vi in i varje projekt med samma mått av professionalitet och entusiasm. Det är för oss det rätta sättet att växa och utvecklas på som företag.

Kontakta oss när du behöver en byggkran i Stockholm

Behöver du en kranbil för ditt husbygge eller för något annat större projekt? Då ska du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen. Vi kan vara behjälpliga på allt från det mindre bygget till riktigt stora projekt som sträcker sig över lång tid, och du kan anlita oss vare sig du är privatperson eller driver ett företag. Har du frågor eller vill beställa en offert på ett uppdrag så når du oss enkelt via kontaktformuläret här på sidan. Vi ser fram emot att höra av dig!