Höglyft - vi har lösningen på ditt logistikproblem

Vi hjälper dig med höglyft

Behöver du hjälp med höglyft inför nybygget eller renoveringen, eller kanske för att få in eller få bort något stort och tungt på en svåråtkomlig plats, som en innergård? Då kan vi hjälpa dig. På DK Lyft & transport har vi flera kranbilar med stor räckvidd och lyftkapacitet som klarar riktigt höga och tunga lyft utan problem. De är dessutom flexibelt utrustade med vajerspel, griparmar och andra tillbehör för att kunna anpassa lyften efter den aktuella situationen. Kom till oss med ditt logistikproblem så hjälper vi dig att lösa det på bästa sätt!

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med höglyft i hela Stockholm med omnejd, men gör även ibland avstickare ut i landet där vår kompetens behövs. Vår fordonspark består i nuläget av fem större kranbilar och ett antal mindre maskiner som komplement där smidighet och framkomlighet behöver prioriteras.

Kranbilar som klarar att lyfta högt och långt

Våra kraftfulla kranar från italienska Effer sitter monterade på fyraxlade chassin. Väl på plats fungerar kranbilarna som byggkranar och kan utföra tunga lyft på hög höjd och på stora avstånd. Vår största kranbil har en räckvidd på hela 43 meter med jibb och är även utrustad med vajerspel för att kunna lyfta över tak och in på exempelvis en innegård.

Våra övriga kranbilar står inte långt efter i fråga om räckvidd och lyftkapacitet. De kompletterar dessutom varandra bra och vi väljer alltid fordon utifrån den specifika uppgift kunden vill ha utförd. När du kommer till oss och vill ha hjälp med ett höglyft så ser vi till att uppdraget planeras noggrant för att kunna utföras så smidigt och effektivt som möjligt. Ju svårare uppgift, desto roligare utmaning tycker vi!

Proffshjälp för både privatpersoner och företag

Våra rutinerade kranförare har tillsammans decennier av erfarenhet av att hjälpa till i både små och större sammanhang. Våra kranbilar är efterfrågade både vid större byggen för att exempelvis hjälpa till med höglyft av byggelement som väggar, fönster och balkongräcken.

Men vi har även utfört hundratals lyft på uppdrag av bostadsrättsföreningar och privatpersoner vid renoveringar eller ombyggnad. När något stort och tungt behöver komma på plats eller fraktas bort så står vi till tjänst, vare sig det gäller ett flerbostadshus inne i centrala Stockholm eller en villa ute på landet. VI har till och med blivit inkallade för att hjälpa katter ner från träd. Vi väljer inte mellan uppdragen – kan vi hjälpa till så gör vi det.

Tillstånd för höglyft

I vissa fall kan det behövas tillstånd för att få utföra höglyft, särskilt i stadsmiljö. Om kranbilen exempelvis måste stå på gatan och man måste lyfta där människor befinner sig, till exempel över en cykelbana eller en trottoar, behövs i regel tillstånd. Vi har bra koll på i vilka situationer man kan behöva tillstånd och hjälper dig gärna att fylla i ansökan så att allt går rätt till.

Kontakta oss när du behöver hjälp med höglyft

På DK Lyft & transport har vi en passion för maskinlyft och för att hjälpa våra kunder att lösa kniviga logistikproblem. Våra maskiner lyfter på hög höjd och med stor räckvidd vilket gör att vi klarar av de flesta lyftuppdrag utan problem. Vi är ett sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans i flera år, vilket gör att vi inför varje uppdrag vet precis vilken maskin och vilken förare som passar bäst för det aktuella uppdraget.

Om du har några frågor kring höglyft, eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just ditt problem, tveka inte att kontakta oss. Du kan använda dig av kontaktformuläret här på sidan, eller ringa eller maila. Vi ser fram emot att höra av dig!